Copiii defavorizați din Hîncești au primit în dar ghiozdane și rechizite școlare din partea CNSM

07.09.2016

IMG_7410 (1)

Conducerea Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a donat un lot de rechizite pentru școală copiilor de la Centrul de plasament temporar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din orașul Hîncești.

Oleg Budza, președintele CNSM, a menționat că copiii defavorizați au aceleași drepturi ca și semenii lor. ”Aceștia pot avea parte de educaţie şi de un viitor mai bun, iar noi avem mereu grijă de acest aspect. Acum vor merge la școală mulțumiți, având ghiozdane noi și toate rechizitele necesare pentru a parcurge cu succes un nou an de studii”, a spus el.

Liderul sindical a precizat că acțiunile de binefacere din partea CNSM vor continua și că în viitorul apropiat copiii vor fi invitați la teatru și la circ în Chișinău.

La rândul lor, cei mici au delectat oaspeții cu un spectacol inedit, cântând, dansând și recitând poezii.

Instituția de  plasament temporar pentru copii în situație de risc „Brândușa” din orașul Hîncești a primit anterior cărți, jucării și dulciuri din partea  tinerilor sindicaliști.

Departamentul mass-media și relații internaționale