Mesajul președintelui CNSM, Oleg Budza, cu prilejul Zilei Internaționale a Femeii

06.03.2020

budza-620x340

Stimate doamne și domnișoare,

Ziua de 8 Martie constituie pentru mine un prilej deosebit de plăcut pentru a mă adresa Dumneavoastră și pentru a-mi exprima sincerele mulțumiri pentru munca asiduă și contribuția imensă pe care o aduceți în dezvoltarea și prosperarea țării.

Ziua Femeii, este ziua care ne face să ne simțim mai bine și fericiți alături de Dumneavoastră, dar și mai responsabili pentru susținerea, protejarea și promovarea femeii la locul de muncă.

Este semnificativ faptul că vocea și opinia femeii este din ce în ce mai mult auzită, aceasta activând în funcții înalte, fie în Parlament, Guvern sau ocupând poziții cheie de conducere în instituțiile statului sau în mediul de afaceri.

Am un respect aparte pentru toate profesiile îmbrățișate de femei – muncitor, inginer, medic, pedagog etc., dar și pentru femeile de la țară – la simplele muncitoare din cea mai grea ramură – agricultura.

Pentru Dumneavoastră, dragele noastre femei, sindicatele mereu vor lupta și vor întreprinde măsuri pentru asigurarea unui nivel mai înalt de protecție social-economică.

Cu ocazia acestei frumoase sărbători, în numele Confederației Naționale a Sindicatelor din Moldova felicit toate femeile care au activat în trecut în sindicate și cele care astăzi muncesc cu dăruire de sine pentru apărarea intereselor profesionale, economice și sociale ale salariaților, membri de sindicat, dorindu-vă multă sănătate, succese, bunăstare în familii și spiritul sărbătorii mereu să vă însoțească.

Cu deosebită stimă,

Oleg Budza, președinte CNSM